TRAINING EN COMPETITIE

TrainINGEN

Elke donderdagavond trainen de beide damesteams en heren 1 gezamenlijk van 20.00-21.30 uur in Sporthal ‘Engelerhout’ aan het Engelerpark 3 in ’s-Hertogenbosch. Na de training sluiten we de avond af met een drankje in de kantine.

Bij heren 2 staat plezier voorop, zij trainen elke donderdagavond van 20.00-21.30 in Sporthal ‘de Meander’ in de Maaspoort. Op dit moment bestaat dit team enkel nog uit heren, maar vrouwen zijn hier ook van harte welkom!

WEDSTRIJDEN

Al onze teams zijn aangesloten bij de Bossche Bedrijfs Volleybal Federatie (BBVF). De beide damesteams spelen wedstrijden in de 1e klasse. Heren 1 speelt de wedstrijden in 1e klasse en Heren 2 in 2eklasse. De competitie vindt elke maandagavond plaats in ‘het Sportiom’ in ‘s-Hertogenbosch. Op een competitie-avond speel je een wedstrijd om 20.00 uur of 21.30 uur.

Alle ingeschreven teams worden geacht een aantal keer een wedstrijd te fluiten. Daarnaast wordt elk team ingedeeld om één avond, waarop zelf niet wordt gespeeld, wedstrijdleidingstaken te voldoen. Elk team verdeelt zelf hoe deze taken worden opgepakt, meestal vinden deze taken plaats in tweetallen.

ESRO’80 Volleybalvereniging